053-4316765 info@uwbudget.nl
2 december 2016 / door Maureen / PGB / 0 Reacties

Ken je dat? Je wilt wel graag op jezelf gaan wonen maar je hebt een beperking en hebt geen idee hoe je dit dan moet aanpakken. Of je zit in een wooninitiatief en wilt eigenlijk de regie wel graag in eigen handen hebben i.p.v. het wooninitiatief.

Wanneer je dit graag wilt, zelfstandig wonen in een eigen gekocht/gehuurd huis maar wel veel zorg of begeleiding nodig hebt. Is het maken van een eigen zorgteam misschien iets voor jou. Zelf je verzorgers/begeleiders uit kiezen, zelf de tijd bepalen wanneer je wordt geholpen en niet wachten totdat je aan de beurt bent. PGB-Service Uw Budget kan je helpen bij het zoeken naar de juiste zorgverleners, roosters maken en de administratie hiervan doen. Zo heb je regie over jouw eigen leven en verzorging.

Wij zijn bekend met deze manier van werken. Twee van de drie medewerkers, van PGB-Service Uw Budget, hebben al een eigen gecreƫerd zorgteam en dit bevalt erg goed. Ook de derde medewerker zit eraan te denken om uit huis te gaan op deze manier, ook omdat ze graag de regie in eigen handen heeft. Waarom zou iemand anders moeten bepalen wanneer je bijvoorbeeld naar bed gaat? Je bent zelf toch oud genoeg om dit te bepalen? Ook zal dit in overleg moeten met je zorgteam maar je kan de zorgverleners selecteren op jouw eigen wensen. Veel ervaring door persoonlijke ervaringen en bij cliƫnten.

Wij helpen je graag om de regie (terug) te krijgen in jouw leven.