053-4316765 info@uwbudget.nl
12 augustus 2016 / door Rob Hansen / SVB / 0 Reacties

Vanaf 1 augustus is de SVB begonnen met wholesale nfl jerseys alle zorgovereenkomsten voor persoonsgebonden budgetten (pgb) op volledigheid en juistheid te controleren. Vanaf 1 september hervat de SVB ook de controles op de declaraties voor pgb’s.

Wanneer een budgethouder (de persoon met een pgb) zorgverleners en/of zorginstelling uitkiest moet er tussen deze twee partijen een zorgovereenkomst Kunde4 gemaakt worden. Wij, PGB-Service Uw Budget, zijn hierin gespecialiseerd.

Het klinkt misschien simpel, een zorgovereenkomst, maar dat is het helaas niet. Welke zorgovereenkomst moet u hebben? Wat moet u allemaal precies invullen? Enzovoort. Wij krijgen steeds vaker de vraag om dit te regelen. Sommige mensen kiezen er ook voor om het zelf in te vullen.

Zoals in de eerste alinea genoemd is de SVB vanaf NM 1 augustus begonnen om alle zorgovereenkomsten voor een pgb te controleren op volledigheid en wholesale nba jerseys juistheid. Voor de controles van de zorgovereenkomsten is geen gewenningsperiode afgesproken. Dit omdat (wijzigingen in) zorgovereenkomsten, over het algemeen, verder van te voren ??ng en meer verspreid over het jaar worden ingediend waardoor voldoende tijd is om eventuele onvolkomenheden te herstellen. Wanneer PGB-Service Uw Budget de zorgovereenkomsten niet обогреватель voor u gemaakt heeft zijn wij dan ook niet verantwoordelijk voor eventueel fouten en/of onvolledigheden. Het is daarom aan te bevelen alle overeenkomsten door ons te laten opstellen.

Vanaf 1 wholesale mlb jerseys september hervat de SVB ook de controles op de declaraties voor pgb’s. Inmiddels doen wij de pgb-administratie voor bijna 90 cliënten. Hierbij hoort ook het indienen van de declaraties en het controleren of de declaratie/factuur overeenkomt met de gemaakte afspraken uit de overeenkomst. Voor de controles op de declaraties geldt wel een gewenningsperiode. Dit is 1 maand. Vanaf september blijft de SVB declaraties die (nog) niet volledig zijn wel verwerken en uitbetalen, maar de budgethouder zal zowel schriftelijk als telefonisch worden gewezen op de ontbrekende gegevens. De laatste tijd gaat dit Budget bij ons erg goed via de SVB. De fouten, relatief weinig, zijn snel opgelost en de zorgverlener/zorginstelling merkt meestal niet dat er een fout is gemaakt omdat wij deze al hebben opgelost met de SVB voordat uitbetaling plaatsvindt.

Wilt u meer informatie over wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Dit geldt zeker Haaksbergen ook voor zorginstellingen die graag Drive ondersteunt willen worden bij het juist opstellen van zorgovereenkomsten en zorgbeschrijvingen.

Bron: www.pgb.nl