053-4316765 info@uwbudget.nl
24 oktober 2018 / by Rob Hansen / Vacatures / 0 Comments

Algemene informatie:
Ben je op zoek naar een (flexibele) baan in de zorg? Met veel persoonlijk contact, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is het werken als zorgverlener voor mensen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vast iets voor jou! Het werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. Je kunt persoonlijke begeleiding en verzorging bieden, als verpleegkundige werken of huishoudelijk werk verrichten.

Omschrijving:
voor een nieuwe client in Enschede (oudere vrouw met CVA in handrolstoel in de wijk Roombeek) zijn wij op zoek naar zorgverleners voor een nieuw zorgteam.Vind je het leuk om samen met ons te realiseren dat deze mensen thuis kunnen blijven wonen dan zijn we op zoek naar jou als zorgverlener.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden zijn zeer divers. Van helpen met wassen/douchen en aankleden t/m boodschappen doen, eten koken, etc.

Opleiding:
Vanaf mbo, of soortgelijke opleiding

Beschikbaarheid:
Er is op alle dagen zorg nodig gemiddeld 1,5 uur per dienst. Een aantal dagen per week startend om 7 uur i.v.m. dagbesteding en een aantal dagen per week startend om 8.30. Dit is de ochtend zorg. Rond 13.00 uur een aantal dagen per week mevrouw op bed leggen en om 16.30 uur er weer uithalen en aansluitend helpen bij de warme maaltijd bereiden/klaarzetten. Rond 22.00 uur is dagelijks een uur zorg nodig bij het helpen naar bed.

Daarnaast zal er een bereikbaarheidsdienst komen voor noodgevallen. Dit gaat in overleg

Wanneer omstandigheden wijzigen in overleg afwijkende uren.

Bijzonderheden:
– We bouwen aan een nieuw zorgteam voor deze client. Dit betekend dat veel nog bespreekbaar is. Je krijgt ruim de tijd voor het werken bij de client in tegenstelling tot zorg vanuit thuiszorgorganisatie.

Salaris:
€ 20,00 (ZZP’ers mogelijk afwijkende lonen beschikbaar)

Vacature:
UB2018VEN

Reageer nu op deze vacature >>