053-4316765 info@uwbudget.nl
8 augustus 2018 / by Maureen / Uw Budget, Vacatures / 0 Comments

Algemene informatie:
Ben je op zoek naar een (flexibele) baan in de zorg? Met veel persoonlijk contact, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is het werken als zorgverlener voor mensen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vast iets voor jou!
Het werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. Je kunt persoonlijke begeleiding en verzorging bieden, als verpleegkundige werken of huishoudelijk werk verrichten.

Omschrijving:
Voor een alleenwonende, werkende, lichamelijk gehandicapte vrouw (46, HBO) in Amersfoort-Vathorst zijn we op zoek naar een PGB’er die haar wil helpen bij haar persoonlijke verzorging, huishoudelijk werk en begeleiding. Kortom haar armen en benen wil zijn.  De zorgverlener zal het bestaande team komen versterken.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden zijn divers: mogelijk van het helpen bij het zwemmen (aan- en uitkleden, in- en uit het zwembad helpen) tot het begeleiding bieden bij een dagje weg/vakantie/grote boodschappen doen etc. Het schoonmaken van haar huis behoort mogelijk ook tot je taken. Het meeste werk is echter, mevrouw helpen bij haar persoonlijke verzorging, let op geen verpleegtechnische handelingen. Je werkt in een team van nu 8 mensen, willen samenwerken, je commiteren om mevrouw binnen dit team te verzorgen en haar te helpen het leven te leiden wat zij wil leiden is het allerbelangrijkste.

Opleiding:
MBO denk- en werk niveau, een opleiding in de zorg is niet nodig.

Beschikbaarheid:
Ingepland naar doorgeven beschikbaarheid, streven naar vaste zorgmomenten/dagen

Eisen:
Woonachtig in Amersfoort Vathorst, Kattenbroek, Zielhorst, Hoevelaken/Nijkerk in verband met calamiteit.

Salaris:
€20,00 – €23,00 per uur

Vacature:
UB2016059

Reageer nu op deze vacature >>