053-4316765 info@uwbudget.nl
13 augustus 2018 / door Maureen / Uw Budget, Vacatures / 0 Reacties

Algemene informatie:
Ben je op zoek naar een (flexibele) baan in de zorg en woon je in Enschede? Heb je graag een baan met veel persoonlijk contact, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is het werken als zorgverlener voor mensen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vast iets voor jou! Het werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. Je kunt persoonlijke begeleiding en verzorging bieden, als verpleegkundige werken of huishoudelijk werk verrichten.

Omschrijving:
Per direct zoeken wij voor een 24 jarige vrouw met een lichamelijke handicap en hierdoor rolstoelgebonden in Enschede een zorgverlener. De zorgverlener zal het bestaande team komen versterken.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden zijn heel divers. Van het helpen bij de persoonlijke verzorging (doormiddel van o.a. tillift) tot mee gaan naar afspraken. Ook wordt verwacht dat je een deel van de huishoudelijke taken op je neemt, o.a. wassen, schoonmaken, eten koken en boodschappen doen.  Ervaring in de zorg wordt als prettig ervaren en zal in de sollicitatie ronde voorrang krijgen. Daarnaast is het handig dat u in bezit bent van een rijbewijs zodat u met de client op pad kan.

Opleiding:
Vanaf mbo, of soortgelijke opleiding

Beschikbaarheid:
Vaste dag(en) / weekenden naar beschikbaarheid ingedeeld

Salaris:
€20,00 per uur

Vacature:
UB2016028

Reageer nu op deze vacature >>