053-4316765 info@uwbudget.nl
4 december 2018 / door Maureen / Vacatures / 0 Reacties

Ben jij de persoon die ons zorgteam komt versterken? En kom je uit Enschede?

sta jij op het punt de arbeidsmarkt te betreden, wil je een carrière switch maken of ben je naast je studie op zoek naar een uitdagende en flitsende bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Rob en lemke Hansen. Wij zijn getrouwd, eind en begin veertigers en wonen samen met ons hondje Amigo in hartje stad Enschede. We hebben beide een lichamelijke beperking waardoor we voor onze zorg ondersteuning nodig hebben.

Ik, Rob, heb de meeste zorg nodig.

In het dagelijks leven run ik een eigen zorgbedrijf (www.uwbudget.nl). Ik verzorg PGB-administraties, faciliteer in personeel en geef advies op alle gebieden rondom zorg. Een erg dynamisch bedrijf. Ik doe dit niet alleen. ik heb een zakenpartner en in het bedrijf werken nog een aantal mensen met een beperking.

lemke werkt als vrijwilliger bij de vrijwilligerscentrale in Enschede, ze brengt daar

werkzoekende en vragers bij elkaar. Daarnaast geeft ze Nederlandse les aan anderstalige.
In onze vrije tijd gaan we graag op pad. Weekendjes weg, uit eten, lekker koken, schaken, zwemmen, handbiken zijn zomaar een aantal hobby’s van ons.
Onze zorg regelen we met een Persoons Gebonden Budget (PGB). We hebben een geweldig zorgteam met stuk voor stuk toppers van zorgverleners, een
bond, maar superleuk, gezelschap. Echter het laatste puzzelstukje in dit team ontbreekt. We zijn daarom op zoek naar uitbreiding.

Tenerife:
Een belangrijk moment in ons leven is de overwintering
op Tenerife. En ja je voelt hem al aankomen, ook daar
hebben wij zorg nodig, het leuke is die nemen we lekker mee vanuit Nederland. Gedurende de maand januari zitten wij 4 weken op Tenerife en is het een komen en
gaan van zorgverleners uit ons zorgteam. Elke week zijn er 2 zorgverleners die worden afgewisseld door 2 andere zorgverleners. Een werkvakantie in de zon, wie wil dal nu niet En bedenk je, hel kan zomaar zijn dat jij in januari met ons meevliegt!

Wat houden de werkzaamheden in:
De werkzaamheden richten zich in de ochtend en avondzorg
vooral op mij. Ik ben volledig zorg afhankelijk en heb hulp nodig bij de volledige verzorging.

De inhoud van de zorg bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek met je.

lemke heeft ‘s ochtends en ‘s avonds lichte ondersteuning nodig bij de zorg die
gecombineerd wordt met de zorg van mij.
Naast deze zorg heb ik gedurende de dag ook zorg nodig.

Je kan jezelf zien als mijl buddy. De ene keer betekent dit dat je met mee gaat naar klanten en de volgende keer ga je met ons een aantal dagen op vakantie. Ook help je met koken, boodschappen doen, rijden op de rolstoelbus en alle andere zaken die je maar kan bedenken dat een mens op een dag doet.
Wij leiden een dynamisch en impulsief leven. Zo kan het voorkomen dat we plots denken op een dag naar het strand te willen, heb jij dienst dan ga je lekker met ons mee! Uiteraard gaat dit in overleg. Zorgverleners die bij ons werken geven vaak
aan dat een dag bij ons werken nooit saai is en er altijd wel wat gebeurd. Kortom een gezellige boel.

Wat bieden we jou:
We bieden jou een fijne werkplek, v.a. 5 uur in de week tegen een

uurloon van € 20, 00 in een zorgteam dat bereid is met zijn allen te zorgen dat wij

de zorg ontvangen die wij nodig hebben en ons leven kunnen leiden zoals wij dat willen. Ben je ZZP’er dan gaan we samen met jou in overleg wat een uurloon is waar we ons samen in kunnen vinden.

Heb je nog geen zorgervaring dan is dat ook geen probleem. Samen met het team leren we je de kneepjes van het vak zodat je binnen mum van tijd volwaardig teamlid bent.
We verwachten van jou dat je meerdere dagen per week beschikbaar bent Iets wat niet betekend dat je ook alle dagen wordt ingezet Dit is vooral bij ziekte of vervanging van collega’s.

Flexibel bent, een zorgachtergrond dan wel affiniteit met de zorg hebt,
(zorgopleiding is niet persé noodzakelijk)

je een rijbewijs hebt en bereid bent op de rolstoelbus te rijden. Uiteraard krijg je instructie hierin.
Ben je enthousiast geworden door deze oproep (kan
toch bijna niet anders?) Wacht dan geen minuut langer en stuur ons een enthousiaste mail waarom we jou absoluut in ons zorgteam moeten hebben en wellicht
ben jij dan wel binnenkort onze nieuwe aanwinst in het team!

Tot snel!

Rob & lemke Hansen

Opleiding:
Vanaf mbo, of soortgelijke opleiding

Beschikbaarheid:
Vrijdag . Ook tenminste 1 weekend in de maand

Salaris:
€20,00 per uur

Vacature:
UB2016024

Reageer nu op deze vacature >>