053-4316765 info@uwbudget.nl
4 december 2018 / door Maureen / Vacatures / 0 Reacties

Algemene informatie:
Ben je op zoek naar een (flexibele) baan in de zorg? Met veel persoonlijk contact, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is het werken als zorgverlener voor mensen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vast iets voor jou! Het werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. Je kunt persoonlijke begeleiding en verzorging bieden, als verpleegkundige werken of huishoudelijk werk verrichten.

Omschrijving:
Per direct zoeken wij voor een lichamelijk gehandicapt echtpaar uit Enschede een aanvulling voor het zorgteam.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden richten zich in de ochtend en avondzorg vooral op persoonlijke verzorging. Meneer is volledig zorg afhankelijk en heeft hulp nodig bij de volledige verzorging. De inhoud van de zorg wordt toegelicht in een persoonlijk gesprek. Mevrouw heeft ’s ochtends en ‘s avonds lichte ondersteuning nodig bij de zorg die gecombineerd wordt met de zorg van meneer.

Naast deze zorg hebben zij gedurende de dag ook zorg nodig. Je kan jezelf zien als mijn buddy. De ene keer betekent dit dat je mee gaat naar klanten en de volgende keer ga je mee voor een aantal dagen op vakantie. Ook help je met koken, boodschappen doen, rijden op de rolstoelbus en alle andere zaken die je maar kan bedenken dat een mens op een dag doet. Kortom een erg veelzijdige job.

Opleiding:
Vanaf mbo, of soortgelijke opleiding

Beschikbaarheid:
In overleg. Ook tenminste 1 weekend in de maand

Salaris:
€20,00 per uur

Vacature:
UB2016024

Reageer nu op deze vacature >>