053-4316765 info@uwbudget.nl
9 november 2018 / by Maureen / Vacatures / 0 Comments

Algemene informatie:
Ben je op zoek naar een (flexibele) baan in de zorg? Met veel persoonlijk contact, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is het werken als zorgverlener voor mensen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vast iets voor jou! Het werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. Je kunt persoonlijke begeleiding en verzorging bieden, als verpleegkundige werken of huishoudelijk werk verrichten.

Omschrijving:
Voor een man (87) in Amsterdam (oudere man met de ziekte van Parkinson en krijgt binnenkort een nieuwe hartklep) zijn wij op zoek naar twee zorgverleners die 24-uurs diensten willen draaien.

Werkzaamheden:
De verzorging van meneer omvat hulp bij zijn dagelijkse dingen zoals wassen, douchen, aankleden en toiletbezoek (ook ‘s nachts!). Maaltijden verzorgen waarbij hij ook nog wel zelf wil helpen. Samen boodschappen doen (hij loopt met een rollator). Mee met eventuele dokters- of ziekenhuisbezoeken en fysiotherapie. Hulp bij en enthousiasmeren van meer plezierige (voetbalwedstrijd in het stadion of bij eigen club) of sociale uitjes en familie bezoek. Maar ook gewoon samen TV kijken met een kop thee of een drankje. Gezelschap houden dus. Eigenlijk de totale verzorging voor zover hij dat zelf niet meer kan. Hij heeft zelf als ondernemer 40 jaar een banketbakkerij gehad en houdt zeker van lekker eten en op zijn tijd een gebakje. Ook buiten de deur.

Opleiding:
Vanaf mbo, of soortgelijke opleiding

Beschikbaarheid:
4 tot 6 dagen per maand

Bijzonderheden:
– Een rijbewijs is wel een vereiste.
– Komend uit de omgeving van Amsterdam (regio) een pré.

Salaris:
€ 300,- per 24 uur
€ 50,- extra voor actieve nachten (meer dan twee keer uit bed).

Vacature:
UB2017002

Reageer nu op deze vacature >>