053-4316765 info@uwbudget.nl
1 februari 2019 / door Maureen / Vacatures / 0 Reacties

Algemene informatie:
Ben je op zoek naar een (flexibele) baan in de zorg? Met veel persoonlijk contact, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is het werken als zorgverlener voor mensen met een Persoons Gebonden Budget (PGB) vast iets voor jou!
Het werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. Je kunt persoonlijke begeleiding en verzorging bieden, als verpleegkundige werken of huishoudelijk werk verrichten.

Omschrijving:
Per direct zoeken wij voor een 18 jarige jongen met een meervoudige beperking door een cerebrale parese een persoonlijke begeleider. De cliënt kan niet praten, lopen en is dus rolstoel gebonden. Hij heeft intensieve zorg nodig. Hij moet o.a. geholpen worden bij het eten en zijn persoonlijke verzorging.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden zijn heel divers. Je zult de persoonlijke begeleider van onze cliënt worden en hem begeleiden tijdens zijn dagbesteding. Hier zijn mensen aanwezig maar kunnen zich niet volledig focussen op de cliënt. Dit is juist jouw taak! Je richt je alleen op hem en stimuleert hem zichzelf te ontwikkelen. Hieronder een profielschets van de persoonlijk begeleider die we zoeken:

Persoonlijke ‘een-op-een’ begeleiding van de cliënt.
Een persoonlijke relatie aangaan. Je bent er voor hem en hij is er dan ook voor jou. Van daaruit doe je de activiteiten echt samen. Jij helpt hem, hij helpt jou.
Een klik hebben met de cliënt is erg belangrijk.

Hem leren kennen/verstaan en samen zijn mogelijkheden ontdekken. Dit kan samen met ouders en evt. actief de expertise van buitenaf erbij betrekken (b.v. logopediste, ergotherapeut, eventueel Bartimeus) Een rol spelen in de organisatie, agenderen en notuleren van Multi Diciplinair Overleg.
Enthousiast, pittig maar ook geduldig persoon.
Nieuwe mogelijkheden van de cliënt ontdekken, daar de kartrekker te zijn. Nieuwe vaardigheden trainen en dit vervolgens over kunnen dragen aan de groepsleiding, zodat het geïmplementeerd wordt in de begeleidingsstijl.
Alleen, zelfstandig in een groep kunnen werken.
Energie kunnen halen uit interactie met de cliënt, dus niet uit team en de mensen uit de groep van de dagbesteding. Maar wel de verbinding met het team kunnen maken, zodat er een goede overdracht en samenwerking met het team is.
Alle aandacht gericht op de cliënt.
Dus niet met de cliënt bezig zijn en gedachten ergens anders. 

 

Opleiding:
Een agogische of verpleegkundige opleiding, minimaal niveau 3. Ervaring in de gehandicapten zorg. Liefst ervaring in de gevraagde competenties uit het taken pakket.

Beschikbaarheid:
Dit kan in overleg, streven naar 7 a 10 uur per week.

Salaris:
In overleg, iemand met ervaring is zeer gewenst. 

Vacature:
UB2019ZF01

 

Reageer nu op deze vacature >>