053-4316765 info@uwbudget.nl
Partners

Onze Partners

Wij werken nauw samen met diverse andere specialisten betreffende PGB diensten.

Hieronder een overzicht van onze partners met korte beschrijving en een link naar hun website.

Zijn er vragen of wil je ook met ons samenwerken neem dan gerust contact met ons op.

Onze Samenwerking

Wij werken met de beste

Wij gaan niet zo maar een samenwerking met een ander bedrijf aan. Het bedrijf zal zich moeten richten vanuit de cliënt. Betrouwbaar en transparant naar ons en de cliënt toe is erg belangrijk voor ons. Bent u dit en denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op.

Proveo

Voor uw indicatie

Proveo is een bureau gericht op het uitvoeren van objectieve duidelijke en kwalitatief hoogwaardige indicatiestellingen die voldoen aan alle landelijke richtlijnen, wet en regelgeving. Naast kwaliteit zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie kenmerken van de stijl van werken.

Reinoud en collega’s zijn BIG geregistreerde wijkverpleegkundigen (verpleegkundige niveau 5). De wijkverpleegkundigen die voor Proveo werken hebben jarenlang ervaring met het stellen van indicaties in de intra –en extramurale zorg.

De wijkverpleegkundigen beschikken over diverse vakdiploma’s en zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.

Onbeperkt leven

Dé voordeelpas voor mensen met een lichamelijke beperking.

De ‘Onbeperkt leven Pas’ is een kortingskaart waarmee je een dienst of product met korting of een ander voordeel aan kunt vragen. Deze producten en diensten zijn gericht op het minder beperkt maken van jouw leven. Dit alles onder het motto: “Haal alles eruit!” Vraag de Pas nu aan voor slechts € 9,95 en bekijk de website voor meer aanbiedingen!