053-4316765 info@uwbudget.nl
Over Ons

Ons verhaal

Hieronder meer informatie over Uw Budget, onze werkwijze en wat we voor u kunnen betekenen.

Verder hieronder onze medewerkers, uw contactpersonen, die 24 uur per dag voor u klaar staan.

U kunt via deze pagina direct contact opnemen met uw contactpersoon.

null

Uw Budget

Rob Hansen is de eigenaar van het bedrijf. Rob heeft zijn bedrijf opgericht in 2004 toen hij zelf een PGB nodig had. Het verkrijgen hiervan verliep erg moeizaam. Daarom heeft Rob zich flink in de materie verdiept om te krijgen waar hij recht op had. Hij kreeg toen het idee dat hij met deze kennis ook andere mensen kon helpen. Ons kantoor is gevestigd in de nieuwe wijk Roombeek te Enschede. Onze klanten wonen in alle delen van Nederland. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking voor onze dienstverlening.


01

null

Transparant

Ons bedrijf maakt gebruik van PgbDossier om het PGB van cliënten veilig en transparant te beheren. Dit wordt dagelijks door PgbDossier gecontroleerd. PgbDossier garandeert transparantie in het PGB. Daarnaast maken wij gebruik van “Mijn PGB” van de Sociale Verzekeringsbank. “Uw Budget” vindt het belangrijk dat u als budgethouder op de hoogte bent van de zaken die wij voor u regelen en administreren. Wij staan dan ook 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

logo SVB

02

null

PGB Aanvragen

Heeft u óf iemand uit uw omgeving zorg nodig, als gevolg van ziekte, ouderdom, een handicap of een psychische stoornis? En u heeft geen idee waar u moet beginnen? Regels en wetgevingen op het gebied van zorg veranderen voortdurend. Hoe vraagt u in zo’n situatie zorg aan? Hoe vindt u de juiste zorgverlener? “Uw Budget” kan u helpen bij alle zaken die geregeld moeten worden om u of iemand uit uw omgeving de zorg te laten krijgen die het beste past. Op deze website kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen.

03

Ons Team

Wij staan 24/7 voor u klaar

Ons team staat 24/7 voor u klaar, we hebben een speciale spoedlijn voor zeer dringende zaken.

Wellicht staat uw vraag tussen de FAQ op deze pagina.

Mocht dat niet zo zijn neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of met de juiste persoon hieronder.

Rob

Zorgadviseur vestiging Twente

Rob
Erwin

Zorgadviseur vestiging Achterhoek

Erwin
Sietse

Faciliteren

Sietse
Anne-Sophie

Administratie

Anne-Sophie
Frans

Boekhouding

Frans