053-4316765 info@uwbudget.nl
Onze Diensten

Zorg Faciliteren

Een zorgverlener nodig? Of werk je graag in de zorg?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste zorgverlener of misschien hebben wij wel een leuke bijpassende vacature voor u.

null

Voor Zorgvragers

U heeft zorg nodig en het lukt u niet de juiste zorgverlener(s) te vinden? Wellicht kunnen wij u helpen. Wij beschikken over een groot netwerk van zorgverleners die op zoek zijn naar zorgvragers.

Wat kunnen wij voor u doen? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een geschikte match. Ons streven is om u uiteindelijk een keuze te kunnen laten maken uit tenminste 3 zorgverleners. Zorgverleners die belangstelling hebben voor de zorgvraag worden gevraagd een sollicitatieformulier via onze website in te vullen. Alle ingezonden sollicitaties worden u ter goedkeuring gemaild. Na sluiting van de sollicitatieperiode wordt met u besproken welke zorgverleners u op basis van de ingezonden formulieren het best bij u vindt passen. Met maximaal 6 personen volgt een eerste sollicitatieronde bij ons op kantoor. Als u dat wenst, kunt u tijdens deze sollicitatiegesprekken aanwezig zijn. U kunt er echter ook voor kiezen een gesprek te voeren met de zorgverleners die over zijn gebleven na het 1e gesprek. Vaak wordt voor deze optie gekozen omdat het een zware belasting is om een hele dag gesprekken te voeren. Wanneer u ervoor kiest bij deze gesprekken aanwezig te zijn, volgt geen tweede ronde en maakt u, maximaal 2 dagen na het gesprek, een keuze met welke zorgverlener(s) u een proefperiode wilt ingaan. Als er geen geschikte zorgverlener voor u bij zit, zal er ook geen match plaatsvinden. Wanneer er wel een match is, zal er tussen de zorgverlener en ‘Uw Budget’ een overeenkomst worden afgesloten. U moet zelf met de zorgverlener een zorgovereenkomst afsluiten. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier ook mee helpen. Voor u als zorgvrager zijn aan deze dienstverlening geen kosten verbonden. Ook niet indien er geen match gevormd kan worden.

null

Voor Zorgverleners

Altijd al een baan willen hebben in de zorg, maar ondanks diverse sollicitaties nog steeds niet gevonden wat u eigenlijk zoekt? Dan is werken in het kader van Persoonsgebonden Budget (PGB) vast iets voor u!

Werken als PGB-zorgverlener is veelzijdig. U kunt huishoudelijk werk verrichten, maar ook verzorging, verpleging of begeleiding behoort tot de mogelijkheden. U treedt tegen een vergoeding in dienst bij de persoon die de zorg wenst. ‘Uw Budget’ faciliteert tussen zorgvraag en zorgaanbieder. Zodra wij een zorgvraag hebben, komt deze op onze website onder het kopje vacatures te staan. Ook wordt de vacature verstuurd via onze nieuwsbrief waarvoor u zich gratis kunt aanmelden. Zorgverleners die belangstelling hebben voor de zorgvraag, worden gevraagd een sollicitatieformulier via onze website in te vullen. Alle ingezonden sollicitaties worden ter goedkeuring aan de zorgvrager gemaild. Na sluiting van de sollicitatieperiode wordt met de zorgvrager besproken welke zorgverleners zorgvrager op basis van de ingezonden formulieren het best bij hem/haar vindt passen. Met maximaal 6 personen volgt een eerste sollicitatieronde bij ons op kantoor. Als zorgvrager dat wenst, kan deze tijdens de sollicitatiegesprekken aanwezig zijn. Zorgvrager kan er ook voor kiezen een gesprek te voeren met de zorgverleners die over zijn gebleven na het 1e gesprek. Wanneer zorgvrager ervoor kiest bij deze gesprekken aanwezig te zijn, volgt geen tweede ronde en maakt zorgvrager (maximaal 2 dagen na het gesprek) een keuze met welke zorgverlener(s) zorgvrager een proefperiode wenst in te gaan. Als er geen geschikte zorgverlener voor zorgvrager bij zit, zal er ook geen match plaatsvinden.

Wanneer er wel een match is, zal er tussen de zorgverlener en ‘Uw Budget’ een overeenkomst worden afgesloten. U dient zelf met de zorgvrager een zorgovereenkomst af te sluiten.

Zodra er een match is tussen u als zorgverlener en de zorgvrager, betaalt u een fee aan ‘Uw Budget’. De fee bedraagt 5% van uw bruto maandsalaris, met een maximum van € 200,00 per maand. De tijdsduur voor de overeenkomst bedraagt maximaal 2 jaar.