053-4316765 info@uwbudget.nl
Partners

Onze Partners

Wij werken nauw samen met diverse andere specialisten betreffende PGB diensten.

Hieronder een overzicht van onze partners met korte beschrijving en een link naar hun website.

Zijn er vragen of wil je ook met ons samenwerken neem dan gerust contact met ons op.

Onze Samenwerking

Wij werken met de beste

Wij gaan niet zo maar een samenwerking met een ander bedrijf aan. Het bedrijf zal zich moeten richten vanuit de cliënt. Betrouwbaar en transparant naar ons en de cliënt toe is erg belangrijk voor ons. Bent u dit en denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op.

Proveo

Voor uw indicatie

Proveo is een bureau gericht op het uitvoeren van objectieve duidelijke en kwalitatief hoogwaardige indicatiestellingen die voldoen aan alle landelijke richtlijnen, wet en regelgeving. Naast kwaliteit zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie kenmerken van de stijl van werken.

Reinoud en collega’s zijn BIG geregistreerde wijkverpleegkundigen (verpleegkundige niveau 5). De wijkverpleegkundigen die voor Proveo werken hebben jarenlang ervaring met het stellen van indicaties in de intra –en extramurale zorg.

De wijkverpleegkundigen beschikken over diverse vakdiploma’s en zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.

Wijzoud

Helpt senioren en mantelzorgers in Twente

WIJZOUD zet zich in zodat iedereen gelukkig oud kan worden. We streven er naar mensen bij te staan bij alle zaken rondom ouder worden en eigen regie. Ook mantelzorgers staan er niet alleen voor en kunnen zich tot WIJZOUD wenden voor ondersteuning of vragen. We bouwen samen een netwerk van senioren, mantelzorgers, dienstverleners, vrijwilligers en deskundigen om op eigen wijze te wonen, leven en helpen. WIJZOUD is een coöperatief samenwerkingsverband en zorgt voor grip, zekerheid en steun.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Kies uw nieuwsbrief en schrijf u in.

. . . . .